Meer dan alleen grillen

De tuin is een plek van goede sfeer, eten en gezelligheid. De Arteflame geeft een nieuwe beleving aan het buitenkoken. Je gebruikt de stijlvolle grill voor braden, barbecueën en om vuur te maken als terrasverwarming. De Arteflame is met zijn eenvoudige en stijlvolle ontwerp praktischer dan een normale barbecue en past perfect in iedere tuin of restaurantterras.

Hoe werkt de Arteflame

De Arteflame is zowel een gezellig haardvuur als een stoere barbecue/ grill. Je legt hout in het midden van de Arteflame en gebruikt de vlakke rand als grillplaat (houtskool kan ook gebruikt worden alleen dat geeft geen vlammen en minder gezelligheid). Vanuit het midden straalt de warmte uit, waardoor op de kookplaat meerdere temperatuurzones ontstaan van binnen naar buiten. De ring/bakplaat is maar liefst 12 mm dik en wordt tot circa 250˚C opgewarmd. Smeer de plaat in met olie en grillen maar. Het kookoppervlak is zeer groot. Je kunt op de diverse modellen met gemak van 15 tot 75 man eten op bereiden. Of je nu een eitje bakt of een malse biefstuk grilt, de Arteflame zal je versteld doen staan van de diverse bereidingsmogelijkheden.

Het hele jaar te gebruiken

Net als een traditioneel kampvuur brengt de Arteflame mensen samen. De houtgestookte vuurschaal geeft binnen een straal van twee meter warmte af, waardoor ook ‘s winters buiten gekookt en gegeten kan worden. De Arteflame heeft een innovatief rond ontwerp, zodat familie en vrienden onder het genot van een drankje en een gezellig gesprek hun eigen eten kunnen bereiden. Wanneer je niet wilt koken geeft de Arteflame een perfect verwarmend vuur voor de koudere avonden.

Gemakkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken

De Arteflame is zeer gemakkelijk schoon te maken en vrijwel onderhoudsvrij. Etensresten en overtollige olie belanden rechtstreeks in het vuur. De bakplaat is met een spatel zeer gemakkelijk te reinigen doordat al het vuil in het vuur geschoven wordt. Daarna is het even afnemen met een vochtige doek en de Arteflame is weer klaar voor gebruik.

Dankzij het driedelige modulaire ontwerp kan de Arteflame eenvoudig verplaatst worden. De kookplaat, vuurschaal en sokkel kunnen gemakkelijk afzonderlijk opgetild en verplaatst worden.

Gemakkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken

Het design en de vorm van de Arteflame zorgen voor een optimale verhitting van de grillplaat. Dit betekent perfect grillen zonder steekvlammen of vieze roosters om schoon te maken. Je maakt de plaat schoon door overtollig olie en etensresten simpelweg in het vuur te schuiven. Je veegt de plaat vervolgens gemakkelijk schoon met wat olijfolie.