Big Green Egg – de ultieme outdoor cooker

 

De Big Green Egg is een veelzijdig kooktoestel dat inmiddels geliefd is bij vele barbecue liefhebbers. Hij heeft meer kook mogelijkheden dan welke andere barbecue dan ook. Of je nu een voorgerecht maakt, een hoofdgerecht of dessert. De Big Green Egg overtreft al jouw culinaire verwachtingen. Er zijn maarliefst zeven modellen om uit te kiezen en op diverse manieren samen te stellen. Of je nu met veel of weinig personen bent, er is voor iedere tuin en groepsgrootte wel een Big Green Egg model.

Door de bijzondere constructie en het hoogwaardige keramiek heeft de Big Green Egg een veel langere levensduur dan andere barbecues. Natuurlijke klei en gewone keramieksoorten zijn minder sterk, minder weersbestendig en hebben niet hetzelfde isolerende vermogen dan het door NASA, speciaal voor Big Green Egg, ontwikkelde keramiek

Inmiddels kunnen we wel stellen dat de Big Green Egg voor een ware revolutie op barbecue gebied heeft gezorgd. We kijken opeens heel anders aan tegen het buitenkoken. Je kunt er namelijk het hele jaar door van genieten, zelfs in de wintermaanden. Gegrild vlees of een heerlijke vis, roergebakken schelpdieren of een stoofpot. Je kunt het zo gek niet verzinnen want op de Big Green Egg kun je echt alles bereiden.

Big Green Egg kopen?

Dat doe je bij Cookers & Grills! Wij onderscheiden ons door een goede en persoonlijke service te bieden. Zowel voor als na de aankoop van je Big Green Egg. Daarnaast zijn we ook nog eens Premium dealer en dat betekent dat je bij ons een keuze hebt uit een ruim assortiment van diverse modellen en accessoires. Door onze jarenlange ervaring en passie voor het product kunnen wij je een eerlijk en goed advies geven en helpen wij je om de Big Green Egg geheel naar wens samen te stellen met de juiste accessoires er bij. Aarzel dus niet en neem gerust contact met ons op voor een passende Big Green Egg aanbieding.

UNIEKE SMAAKBELEVING

Bij Big Green Egg draait alles om smaak en kwaliteit. De smaak van de beste producten die, door deze op de EGG te garen, een extra, zeer bijzonder en alom gewaardeerd smaak krijgen. De Big Green Egg maakt het daarnaast ook mogelijk maakt om gezond en verantwoord te koken.

DOORDACHT DESIGN

De Big Green Egg heeft inmiddels een bekend design en uitstraling. Dat is niet voor niets zo.  Door dit ontwerp en het keramische materiaal vind er een constante luchtcirculatie plaats in de barbecue. Dit zorgt voor een gelijkmatige gering van alle gerechten en een lange brandduur van het houtskool.

ONVERWOESTBAAR KERAMIEK

De Big Green Egg is de enige bbq die gemaakt is van keramiek dat speciaal door NASA is ontwikkelt. Het houdt de warmte vast en is extreem isolerend. Door dit speciale keramiek heeft de buitentemperatuur geen invloed op de Big Green Egg en kun je zelfs met extreme kou de temperatuur binnen in de Egg perfect beheersen.