Kamado Masterclass

Je krijgt de kans om een Kamado workshop te volgen met chefkok Jeroen Hazebroek, bekend van het boek Hete Kolen.  Je maakt kennis met de overeenkomsten en verschillen van de 4 meest verkochte kamado merken.

Je leert koken met verschillende accessoires die specifiek zijn voor deze merken. Er is een maximum van 20 deelnemers. De kosten bedragen € 90,- per persoon.

In deze workshop worden de 4 populairste kamado’s gebruikt: Big Green Egg, Kamado Joe, Primo en Bastard. De deelnemers kunnen met alle merken aan de slag, eraan ruiken en proeven van de gerechten. We maken een 4 gangen menu, waarbij we grillen, roken, brood- en pizza bakken. Daarnaast gebruiken we een paar specifieke accessoires van de merken, zoals de Joetisserie draaispit, het EGGspander kooksysteem en een Cast Iron Wok.

Eerst uitproberen?

Interesse in een Kamado Barbecue maar wil je eerst alles proberen en weten wat de mogelijkheden zijn? Schrijf je dan nu in voor de Kamado Masterclass. Voor degenen die zich via ons inschrijven voor een workshop hebben wij een unieke aanbieding. Als je er voor kiest om voor of na de workshop een Kamado barbecue bij ons te kopen dan krijg je de workshop voor 1 persoon gratis van ons. Wij verrekenen dit bedrag met jouw aankoop.

 

Geplande data Kamado Masterclass

Datum Locatie
Kamado Joe Jeroen Hazebroek
joetisserie
Big Green Egg workshop

Schrijf je direct in voor een workshop!

Praktische informatie

De aanvang van de Kamado Masterclass is altijd op zaterdag of zondag om 13:00 uur. Je ontvangt enkele dagen van tevoren een welkomstmail met de instructies en exacte tijden. De workshops vinden plaats op het volgende adres. Hier is een speciaal ingerichte ruimte voor workshop in een prachtige landelijke omgeving.

Boerengoed Enspijk
Hoevenseweg 5
4157 JB Enspijk