Ontstaan uit een passie voor eten, koken en barbecueën

Na meer dan 6 jaar gewerkt te hebben met de Big Green Egg wilden wij een breder publiek bedienen. Onze liefde voor koken en barbecueën reikt immers verder. Omdat we gedurende de jaren veel mensen hebben gesproken, inspiratie hebben opgedaan en ervaringen hebben uitgewisseld bracht het ons op het idee om Cookers & Grills te openen naast onze bestaande BBQ Green Egg Store.

Met Cookers & Grills willen we barbecue liefhebbers bij elkaar brengen en iedereen persoonlijk en oprecht adviseren in de keuze voor zijn ‘droom’ barbecue.

Cookers & Grills voert een compleet assortiment (Kamado) barbecues en barbecue accessoires. Daarnaast maken wij in onze eigen werkplaats prachtige buitenkeukens en bbq tafels. In onze winkel in Oud-Beijerland vind je alles op het gebied van barbecuen en outdoor cooking. Wij zijn officieel dealer van de merken Big Green Egg, The Bastard, Kamado Joe en Broil King. Diverse modellen staan hier naast elkaar zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je hierin goed adviseren. Daarnaast hebben wij ook een mooi assortiment gietijzeren pannen, leren schorten, koksmessen en nog veel meer leuke cookware.

Het gehele jaar door is de showroom geopend en kun je bij ons terecht. Wij organiseren regelmatig leuke workshops, voor zowel de beginnende als gevorderde Grillmaster. Als je al in het bezit bent van een (Kamado) barbecue kun je bij ons terecht voor een leerzame Masterclass.

Bestellingen die je via onze webshop plaatst zijn uiteraard ook in de winkel af te halen.

Openingstijden showroom

Maandag Op afspraak
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag Op afspraak

Adresgegevens

Cookers & Grills
West-Voorstraat 25c
3262 JP Oud-Beijerland
Nederland

T: +31186 749 013 | E: info@cookersandgrills.nl

Klantenservice iedere dag tot 21.00 uur bereikbaar. 
In de avonduren kun je ook terecht op afspraak.