Ontstaan uit een passie voor eten, koken en barbecueën

Na meer dan 8 jaar alleen het assortiment van Big Green Egg te hebben gevoerd besloten wij in 2017 dat we een groter publiek wilden bereiken. Onze liefde voor barbecueën reikte immers verder en de belangstelling voor outdoor cooking is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Mede door de opmars van verschillende mooie barbecue merken. Ook kregen wij steeds vaker de vraag vanuit onze klanten om een breder assortiment te voeren. Omdat we gedurende de jaren veel mensen hebben gesproken, inspiratie hebben opgedaan en ervaringen hebben uitgewisseld bracht het ons op het idee om een tweede winkel en webshop te beginnen naast onze bestaande Big Green Egg Store.

Met Cookers & Grills willen we barbecue liefhebbers bij elkaar brengen en iedereen persoonlijk en oprecht adviseren in de keuze voor zijn ‘droom’ barbecue of buitenkeuken.

Cookers & Grills voert een compleet assortiment (Kamado) barbecues en barbecue accessoires. Daarnaast maken wij in onze eigen werkplaats prachtige buitenkeukens en bbq tafels. In onze winkel in Oud-Beijerland vind je alles op het gebied van barbecuen en outdoor cooking. Wij zijn officieel dealer van o.a Big Green Egg, The Bastard, Kamado Joe , Napoleon en Broil King. Diverse modellen staan naast elkaar zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je hierin goed adviseren. Daarnaast hebben wij ook een mooi assortiment gietijzeren pannen, leren schorten, koksmessen en nog veel meer leuke cookware.

Het gehele jaar door is de showroom geopend en kun je bij ons terecht. Wij organiseren regelmatig leuke workshops, voor zowel de beginnende als gevorderde Grillmaster. Als je al in het bezit bent van een (Kamado) barbecue kun je bij ons terecht voor een leerzame Masterclass.

Bestellingen die je via onze webshop plaatst zijn uiteraard ook in de winkel af te halen.

Openingstijden showroom

MaandagOp afspraak
DinsdagOp afspraak
Woensdag10:00 – 17:00
Donderdag10:00 – 17:00
Vrijdag10:00 – 17:00
Zaterdag10:00 – 16:00
ZondagOp afspraak

Adresgegevens

Cookers & Grills
West-Voorstraat 25c
3262 JP Oud-Beijerland
Nederland

T: +31186 749 013 | E: info@cookersandgrills.nl

Klantenservice iedere dag tot 21.00 uur bereikbaar. 
In de avonduren kun je ook terecht op afspraak.