The Bastard BBQ – Serious Outdoor Cooking

The Bastard is een keramische barbecue waarmee je kunt grillen, roken, barbecue en bakken. Hij kan zelfs als steenoven gebruikt worden voor het bakken van pizza’s. The Bastard is geïnspireerd op een eeuwenoude kookmethode van de Kamado (= Japanse klei oven).  Door het verfijnde design en de keramische constructie blijven vis en vlees heerlijk mals en geeft het een karakteristieke smaak aan alle gerechten die je op de The Bastard bereidt. Hoogwaardige kwaliteit, een stoer uiterlijk en ‘back to basics’, door deze eeuwenoude manier van koken.

Met een Bastard kun je op allerlei manieren grillen. Er zijn tal indelingen mogelijk en de keuze aan accessoires is zeer breed. Of je nu spareribs wilt maken, een kip op bierblik, zalm roken of slowcooken. Je zult versteld staan van de culinaire mogelijkheden van een Bastard barbecue .

Er is keuze uit diverse modellen. Of je nu alleen bent, met het hele gezin of je hebt vrienden over de vloer. Er is voor iedereen een geschikte Bastard BBQ. En kies je voor de Bastard met het traditionele onderstel of ga je voor een combinatie met één van onze fraaie barbecue tafels/ buitenkeukens?

Dutch Design

Een eeuwenoude kookmethode maar verfijnt door Nederlanders. Bij het ontwerp van the Bastard BBQ is overal rekening mee gehouden. Niet alleen moest deze Kamado mooi zijn maar ook efficiënt. Voor het ontwerp van the Bastard zijn hoogwaardige materialen gebruikt. Zo is hij gemaakt van een speciaal soort keramiek (cordoriet). Er is gezocht naar een combinatie van vorm maar ook zeker gekeken naar de functionaliteit van the Bastard BBQ. Het is uiteindelijk een stoere barbecue geworden gemaakt van de beste materialen en heel makkelijk in gebruik.

SMAAKBELEVING

Grillen, bakken, roken en stoven. Door het isolerende vermogen van het keramiek en de eenvoudigheid waarmee je de luchttoevoer en temperatuur regelt zul je versteld staan van de verfijnde smaak van je gerechten.

NEDERLANDS ONTWERP

Terug naar de essentie. Nederlandse designers begrijpen dit als geen ander. Ze geloven dat alles altijd beter, mooier en efficiënter kan. Zoeken naar de juiste balans tussen vorm en functie. The Bastard is daar met zijn no-nonsense karakter een mooi voorbeeld van. Eerlijk design, gemaakt van de beste materialen en zo makkelijk in gebruik.

20 JAAR GARANTIE

Alleen het hoogwaardigste industrieel keramiek is goed genoeg. 100% bestand tegen zeer hoge temperaturen. Oersterk met 20 jaar garantie. Ook de andere onderdelen zijn gemaakt vande beste materialen. RVS of gegalvaniseerdstaal afgewerkt met een powder coating voor maximale duurzaamheid in weer en wind.

The Bastard modellen overzicht specificaties