the bastard

The Bastard BBQ – Serious Outdoor Cooking

The Bastard is een keramische barbecue waarmee je kunt grillen, roken, barbecue en bakken. Hij kan zelfs als steenoven gebruikt worden voor het bakken van pizza’s. The Bastard is geïnspireerd op een eeuwenoude kookmethode van de Kamado (= Japanse klei oven).  Door het verfijnde design en de keramische constructie blijven vis en vlees heerlijk mals en geeft het een karakteristieke smaak aan alle gerechten die je op de The Bastard bereidt. Hoogwaardige kwaliteit, een stoer uiterlijk en ‘back to basics’, door deze eeuwenoude manier van koken.

Met een Bastard kun je op allerlei manieren grillen. Er zijn tal indelingen mogelijk en de keuze aan accessoires is zeer breed. Of je nu spareribs wilt maken, een kip op bierblik, zalm roken of slowcooken. Je zult versteld staan van de culinaire mogelijkheden van een Bastard barbecue .

Er is keuze uit diverse modellen. Of je nu alleen bent, met het hele gezin of je hebt vrienden over de vloer. Er is voor iedereen een geschikte Bastard BBQ. En kies je voor de Bastard met het traditionele onderstel of ga je voor een combinatie met één van onze fraaie barbecue tafels/ buitenkeukens?

BBQ met Dutch Design

Een eeuwenoude kookmethode maar verfijnt door Nederlanders. Bij het ontwerp van The Bastard BBQ is overal rekening mee gehouden. Niet alleen moest deze Kamado mooi zijn maar ook efficiënt. Voor het ontwerp van the Bastard zijn hoogwaardige materialen gebruikt. Zo is hij gemaakt van een speciaal soort keramiek (cordoriet). Er is gezocht naar een combinatie van vorm maar ook zeker gekeken naar de functionaliteit van the Bastard BBQ. Het is uiteindelijk een stoere barbecue geworden gemaakt van de beste materialen en heel makkelijk in gebruik.

houtskool the bastard

SMAAKBELEVING

Grillen, bakken, roken en stoven, daar is The Bastard BBQ goed in! Door het isolerende vermogen van het keramiek en de eenvoudigheid waarmee je de luchttoevoer en temperatuur regelt zul je versteld staan van de verfijnde smaak van je gerechten. Alle modellen zorgen voor een unieke smaakbeleving, dus het maakt niet uit welke Bastard-bbq je koopt.

NEDERLANDS ONTWERP

Nederlandse designers geloven dat alles mooier, beter en efficiënter kan. Ze zoeken naar een betere balans tussen functie en vorm. The Bastard is daar een typisch voorbeeld van. Hij is vervaardigd uit de beste materialen die je je maar kunt bedenken, en heeft een no-nonsense karakter. Hij doet wat hij moet doen, en is daarin de allerbeste.

20 JAAR GARANTIE

Alleen het hoogwaardigste industrieel keramiek is goed genoeg. 100% bestand tegen zeer hoge temperaturen. Oersterk met 20 jaar garantie. Ook de andere onderdelen zijn gemaakt vande beste materialen. RVS of gegalvaniseerdstaal afgewerkt met een powder coating voor maximale duurzaamheid in weer en wind.

the bastard bbq serie

Modellen en specificaties van The Bastard

THE BASTARD – UITVOERINGSMALLCOMPACTMEDIUM & URBANLARGE & URBAN
Doorsnede van ‘The Bastard’ BBQ32 cm38 cm48 cm57 cm
Doorsnede grillrooster26 cm33 cm42 cm48 cm
Hoogte met/zonder chassis64/46 cm60/58 cm114/76 cm127/87 cm
Bamboe handvatJaJaJaJa
Twee inklapbare zijtafelsNeeNeeJaJa
Vuurkorf en vuurring van cordieriet keramiekJaJaJaJa
 Keramische BBQ van cordieriet keramiek met 20 jaar garantieJaJaJaJa
Veren in scharnier2224
ThermometerJaJaJaJa
Metalen onderdelen van gegalvaniseerd staalJaJaJaJa
Gietijzeren topventilatieschijfJaJaJaJa
Gietijzeren kolenroosterJaJaNee – AshlifterNee – Ashlifter
Nomex hoge temperatuur viltJaJaJaJa
Onderstel van gegalvaniseerd staal op zwenkwielen inclusief 2 met remNeeNeeJaJa
Meer informatie

The Bastard accessoires

Het mooie en leuke aan The Bastard barbeque is dat je heel veel accessoires kunt kopen. In onze webshop hebben wij er ruim 100 staan! Een aantal accessoires zijn universeel en passen op alle Bastard (Black Bastard) modellen. Zo maakt je het bakken, grillen, koken, roken, en stoven nog leuker! Hier kun je alle The Bastard accessoires bekijken.

Bastard barbecue kopen

Wil je de Bastard barbecue kopen dan ben je bij ons aan het juiste adres! Cookers & Grills is namelijk de specialist in professionele barbaques. Wij weten wat wij verkopen, en kunnen hierdoor ook de bijbehorende persoonlijke service bieden. Iedere vraag beantwoorden wij graag!

U kunt de The Bastard barbeque koppen in webshop en kiezen uit alle modellen die er maar bestaan. Ook voor originele accessoires kunt u bij ons terecht.