Persoonlijke levering op afspraak

Bij bestelling van een barbecue nemen we vrijwel direct persoonlijk contact op voor een leveringsafspraak.  Als er voor 15:00 uur besteld is wordt er vaak al de volgende dag bezorgd. Uiteraard mag je in overleg met ons ook zelf bepalen op welke dag je de Big Green Egg wilt ontvangen.

Bestellingen van losse accessoires verzenden wij met reguliere pakketpost. De bestelling wordt met uiterste zorg verpakt en indien voorradig dezelfde dag nog verzonden. Ook hier kun je eventueel een gewenste leverdatum opgegeven. Dit is het gemakkelijkste via de bestelnoties op de afrekenpagina.

Wij bezorgen door heel Nederland en België. De verzending binnen Nederland en België  is gratis voor bestellingen met een waarde vanaf €150.

Track & Trace

Op het moment dat een barbecue of reguliere pakketzending bij ons verzonden wordt ontvang je een bericht met een tijdsindicatie van de levering.

Levertijden

Barbecues
Voor 15.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis. Bezorging alleen op Maandag t/m Vrijdag.

Keuken- en BBQ accessoires
Voor 15.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Bezorging alleen op Maandag t/m Zaterdag.

Tafels en Buitenkeukens
7 tot 10 werkdagen. Let op: tafels en buitenkeukens worden vanuit onze werkplaats afzonderlijk geleverd van de barbecue (op afspraak).

Verzendkosten overzicht

Land Nederland Belgie
Gratis verzending

vanaf €150

vanaf €150

Gewicht tot 15 kg € 8,95 € 12,95
 Gewicht > 15 kg  € 13,95  €18,50  

Wij kunnen ook het transport naar Duitsland, Frankrijk en Spanje verzorgen voor barbecues, tafels en buitenkeukens. De prijzen hier voor zijn op aanvraag.

Mocht je vragen over een bestelling hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@cookersandgrills.nl of telefonisch via 0186749013 (iedere dag tot 22.00 uur bereikbaar).